14:24
Работно време: 09:00 - 17:00 часа
 03.07.2024 г.
Новини

Приключи организираният за първа година мъжки футболен турнир в Община Хайредин

  21.08.2017 10:26  

 За първа година Община Хайредин съвместно с Областен съвет на БФС гр. Враца организираха мъжки футболен турнир за купата на Община Хайредин. В него се включиха осем отбора разделени в две групи.

                Битката за призовите  места бе оспорвана. За трето място сили пребориха отборите на „Огоста“ Хайредин и „Околчица“ – Моравица, а за първо и второ място сили пребориха „Пъстрина“ – Николово и „Монолит“  Манастирище.  От оспорваната битка победител бе „Пъстрина“ Николово, който след равенство към 90 минута на срещата надиграха „Монолит“  Манастирище на дузпи.

                И така след ден изпълнен с футболен хъс, разгорещени футболни страсти и спортметство от  страна на играчите се подреди и листата на класираните футболни отбори.

                На първо място се класира отборът на „Пъстрина „ – Николово.

                Второто място зае отборът на „Монолит“ – Манастирище.

                Трето място отборът на „Огоста“ – Хайредин.

                Бяха раздадени и статуетки отличаващи „Най – добър играч“ – получи футболистът от „Пъстрина“ Николово -   Цветелин Анжелов.

                За „Голмайстор“ на турнира се отличи играчът от „Монолит“ Манастирище – Георги Иванов, а за „Най – добър вратар“ футболистът от „Огоста“ Хайредин – Венимир Бенчев.

                Награждаването се извърши от председателя на ОС на БФс – гр. Враца Г-н  Милен Бельов и Кмета на Община Хайредин Г-н Тодор Алексиев.

                След  награждаването Г- н Алексиев  поздрави всички отбори взели участие в турнира, който ще стане традиция за Община Хайредин и през следващите години.