13:26
Работно време: 09:00 - 17:00 часа
 03.07.2024 г.
Новини

Практически семинар на тема:„Законът за предучилищно и училищно образование и реформата в образователната система-през призмата на детск

  07.06.2016 10:17  

 На 4-ти и 5-ти юни, сред невероятната красота на с. Боженци, педагогическият екип на ОДЗ " Славейче " участва в практически семинар с д-р Даринка Костадинова на тема: „Законът за предучилищно и училищно образование и реформата в образователната система-през призмата на детската градина". Полезно, ползотворно, зареждащо и вдъхновяващо изживяване! Несъмнено, с  въвеждането на новия Закон за училищното и предучилищно образование, педагогическите екипи са изправени пред редица предизвикателства! Ще са ни необходими и сила, и воля, и творчески ентусиазъм, за да се справим с огромните очаквания, и перспективи за доброто бъдеще, и щастие на деца ни! Убедени сме, че заедно – ръка за ръка, ще се справим и ще продължим да раздаваме своята любов, професионална компетентност и вдъхновение! Да осмислиш и откриеш своята мисия в живота, и да я реализира – това е щастие!

Педагогическият екип на ОДЗ „Славейче“, с. Хайредин изказва сърдечни благодарности на родителите - за доверието и подкрепата, както, и на цялата общественост – за опората и  високите очаквания! И най-вече на цялото ръководство на Община Хайредин, за постоянно оказваните  помощ и съдействие!