03:34
Работно време: 09:00 - 17:00 часа
 08.05.2024 г.
Новини

О Б Я В Л Е Н И Е

  03.07.2013 02:34  

Община Хайредин реализира Проект „Обществени трапезарии”, с цел  подобряване качеството на живот и осигуряване на помощ, и подкрепа за най-уязвимите групи от населението в  общината. От услугата в общината ще се възползват общо 81 потребителя, които отговарят на условията за целева група по проекта: лица / деца и семейства на месечно подпомагане, членове на многодетни семейства, сираци, самотни родители, лица с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях, самотно живеещи лица и семейства, получаващи минимални пенсии.

 

Желаещите да ползват услугата ще подават заявления в деловодството  на община Хайредин от 04.07. до 09 .07.2013 г.

Комисия, определена със заповед на кмета на общината, включваща представители от общинска администрация при  Община Хайредин и дирекция „Социално подпомагане”, гр. Козлодуй ще извърши подбор на лицата, подали заявления за ползване на социалната услуга „Обществени трапезарии”.

В периода от 15 юли до 31 декември тази година всеки работен ден, на одобрените потребителите ще  бъде предоставян топъл обяд, включващ супа, основно ястие и хляб от служителите на Домашен социален патронаж в село Михайлово.

Заявление за социалната услуга "Обществени трапезарии"