17:13
Работно време: 09:00 - 17:00 часа
 05.05.2024 г.
Новини

Откриха клуб в Ботево

  15.02.2013 08:37  
Откриха клуб в Ботево

 

Клуб за прекарване на свободното време откриха в Ботево. Той се намира в центъра на китното село и е ремонтиран изцяло със средства от общинския бюджет. Клубът ще служи за място за многобройни срещи на местните жители, според които новата придобивка ще им позволи да запълнят свободното си време с полезни занимания и духовно общуване помежду си.

Лентата на новата придобивка преряза кметският наместник Соня Ненкова, а зам.-кметът на Община Хайредин Благовеста Благоева прочете поздравителен адрес от името на кмета на общината Тодор Алексиев, в който се казва:  

Скъпи жители на село Ботево,

Щастлив съм, че във Вашето село продължават да се случват много хубави неща.

Общинското ръководство винаги се е отнасяло с голяма отговорност към всяка една възможност за промяна и се радва, когато може да подкрепи реализирането на още едно благо. В крайна сметка целта ни е обща - създаване на един по-добър начин на живот за жителите на Ботево. Смятам, че ръка за ръка ще успеем да се справим с тази нелека задача.

Надявам се, че новата придобивка ще се превърне в уютно място за пълноценно прекарване на свободните часове  в компанията на приятели. Събирайте се тук, за да се веселите и да изпълните клуба с наистина много приятни емоции. 

Уверявам Ви, че и в бъдеще ще продължим да работим за подобряване на обществения и социалния Ви живот и за промяна облика на селото. Тук имаме потенциал за развиване благодарение на трудолюбието Ви и на природните дадености.

Пожелавам Ви здраве, да се събирате по хубави поводи и да почувствате този клуб като Ваш втори дом! 

Откриването на новия клуб се превърна в своеобразен празник за жители и гости на Ботево, които бяха зарадвани с трапеза с кулинарни изкушения.