13:30
Работно време: 09:00 - 17:00 часа
 17.05.2024 г.
Новини

ПРОФЕСИОНАЛЕН СТАЖ ЧРЕЗ ПРОГРАМАТА „МОСТ КЪМ БИЗНЕСА”

  20.09.2012 04:13  

                                                            ОЩЕ 15 млади роми

ще намерят професионален стаж ЧРЕЗ

ПРОГРАМАТА „мОСТ КЪМ БИЗНЕСА”

 

Още 15 млади роми от страната ще имат възможността да преминат професионален стаж във водещи частни компании в рамките на второто издане на стажантската програма «Мост към бизнеса».

Програмата, провеждана от фондация «Америка за България» и Институт Отворено Общество – София, набира кандидати, които свързва с подходящи за тях компании спрямо опита и знанията им. Осигурява се също 3-месечна стипендия, с която стажантите да посрещат разходите си за периода на стаж.

Сред бизнес компаниите, които взеха стажанти досега са  ЧЕЗ България, Карлсберг България, Частна МБАЛ Сердика, ТНТ България, ЕВН България, Българо-Американска Кредитна Банка, KPMG България, ГлаксоСмитКлайн, БНТ, ПроМедия Продакшънс, Софийска вода АД, Интелдей, Миркофонд АД, Адвокатска кантора Терзийски, Кашумов, Бороджиева и Михайлова.

Ето какво споделя един от менторите за своя стажант: "Много се радвам, че имахме възможност да работим с него. През този сезон присъствието на стажанти беше осезаемо, а според мен, рядко се събира такава единна и екипно работеща група. Радвам се, че той успя да се присъедни към тях!"

"За този 1 месец, в който съм на стаж до момента, успях да видя и науча много" споделя една от стажантките, която в момента провежда своя стаж.

Ако имате висше образование и сте на възраст до 32 години, кандидатствайте за участие в стажантска програма "Мост към бизнеса" до 20 октомври 2012.

Изискванията към кандидатите и документите за кандидатстване можете да намерите на http://osi.bg или като се свържете с Радостина Чапразова на тел. 02/ 930 66 46 и rchaprazova@osi.bg.